Šilo (7)

Mesto Šilo priporočamo tistim, ki se želijo izogniti poletnim gnečam. Tam se bodo ob prijetni atmosferi prekrasnih zalivov in plaž spočili in sprostili v čistem morju. Ena izmed posebnih plaž je plaža za pse, od koder se vidi t.i. Tunera – ribiški razglednik z lestvijo.

Če si po sproščanju zaželite občutiti poletni vrvež Crikveničke riviere, se na mestni promenadi vkrcate na taxi-boat, ki vas pripelje tja v samo petih minutah.

Med turistično sezono se vsak teden v Šilu organizirajo zabave. Še posebno je poznana „fešta Rokova“ v avgustu, ko poteka tradicionalni plavalni maraton Šilo-Crikvenica, na katerem lahko sodelujejo vsi spretni plavalci.

Za ljubitelje potapljanja je v Šilu potapljaški center, popolnoma opremljen za organiziranje potapljaških izletov, tečajev in treningov. Posebno atrakcijo predstavlja potopljena ladja „Peltastis“.
Lokacija
Šilo - Dobrinj
Lokacija
Šilo - Dobrinj
Sniženo -7%
Lokacija
Šilo - Dobrinj
Lokacija
Šilo - Dobrinj
Lokacija
Šilo - Dobrinj
Gradbeno zemljišče na otoku Krku!
Lokacija
Šilo - Dobrinj
© 2024 KrkImmo d.o.o. Vse pravice pridržane. Web by: Neon studio Powered by: nekretnine1.pro
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.