Rólunk

Ingatlanközvetítő iroda vagyunk Krk Arany-szigetén, Malinskában.

Legyen Ön vevő vagy eladó, mi azért vagyunk itt, hogy meghallgatjuk Önt, és megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb ingatlant, valamint hogy a lehető legfeszültségmentesebbé tegyük vásárlási vagy eladási élményét.

Szenvedélyes szakemberekből álló elkötelezett csapat vagyunk, akik megértik ügyfeleink igényeit és kívánságait, és széleskörű szolgáltatásainkkal igyekszünk kielégíteni őket.

Megközelítésünk 6 egyszerű lépésben
1. Engedélyezett ügynökeinkkel folytatott konzultációkon keresztül megismerjük céljait, és pontosan megtudjuk, mit keres.2. Kívánságainak megfelelően elemezzük gazdag portfóliónkat, és bemutatjuk Önnek a releváns ingatlanokat.3. Az Ön számára megfelelő ingatlan megtalálásával az előszerződések és szerződések megkötésekor minden jogi kérdés igazolásán és tanácsadáson megyünk keresztül.4. Végső soron a tulajdonosi jogok végleges ingatlan-nyilvántartási bejegyzését végezzük el Ön helyett.5. A kulcsok végleges átadásáig veletek vagyunk. Az eljárás során ügyvédekkel, közjegyzőkkel, építészekkel, építőmérnökökkel és szakmánkhoz kapcsolódó egyéb szakértőkkel működünk együtt.


6. A kulcsok átadása után is az Ön rendelkezésére állunk, és azért vagyunk itt, hogy folytathassuk együttműködésünket és segítsünk Önnek ingatlana karbantartásában és/vagy bérbeadásában. A KrkImmo ügynökség támogatásával és tanácsaival történő ingatlanvásárlás során külön előnyt jelent a „Service & Management“ szolgáltatásunk, amellyel Ön minimális erőfeszítést fektet be, és segítünk a legjobb eredmény elérésében.