Ocene

Z Ano in Julio se poznava od leta 2017. Odkar sva vilo na Krku kupila z namenom najema, sta nama pomagala pri rezervacijah, sprejemanju in namestitvi gostov naše vile ter skrbi zanje. Oba ustvarjata toplo in družinsko vzdušje, tako da se naši gostje počutijo prijetno, kar je po njihovih dobrih ocenah tudi res. Brez podpore Ane in Julija si nemotenega najema vile ne bi mogli predstavljati.

Pomagali so nam tudi pri iskanju in nakupu čudovite gradbene parcele na Krku. Julio je prevzel vodenje gradbenih del na naši privatni vili, kar nam je zaradi velike oddaljenosti v olajšanje. Predanost, s katero se posveča nalogi, ne pušča dvoma, da se lahko nanj popolnoma zanesemo.

Zato se zahvaljujemo Ani in Juliu za njune storitve in upamo, da bomo uspešno sodelovali tudi v prihodnjih letih.

Daniela Blüml

 
Vedno se nam je zdelo dobro svetovano, tudi ko se je pojavilo nenavadno vprašanje. Na vsakem srečanju smo bili presenečeni nad točnostjo. Julio je bil vedno hiter in dostopen in vse od ogleda nepremičnine do notarskega sestanka je potekalo odlično. Najbolje nam je svetoval in nas vedno strokovno vodil skozi vse formalnosti. Na Krku smo imeli zelo predanega, prijaznega in strokovnega posrednika in ga lahko brez oklevanja priporočamo.

Pozdravi,

Michael in Biljana Martin

 
Na srečo smo imeli Julio!

Ko sva z ženo želela uresničiti svoje sanje o nakupu hiše na Hrvaškem, sva hitro našla, kar sva iskala, in se zaljubila v hišo na tem čudovitem otoku.

Pri nakupu hiše pa je vedno prisoten birokratski del, ki je seveda v vsaki državi drugačen. Tu so se pojavile prve negotovosti, saj procesov nismo poznali. Na srečo nas je Julio prijel za roko in nas zelo spretno vodil skozi vse težave. To je vključevalo pridobitev davčne številke in spremljanje pri preostalih uradnih postopkih. Z njim ob nama je vse res mačji kašelj, nenazadnje vsi ljudje na otoku poznajo Julia.

Še vedno občasno pride na kavo, da nas podpre.

Zelo prijeten fant, ki odlično odraža življenje brez stresa na tem čudovitem otoku!

Maria in Thomas Riedel

 
Že dolgo sem sanjala o nakupu stanovanja na Hrvaškem, a sem oklevala, ker me je skrbela birokracija. Ko sem spoznala energičnega Julia in njegovo izjemno zagnano sodelavko Marijo, je šlo vse skupaj presenetljivo hitro in enostavno. Oba sta si vzela dovolj časa in si skupaj z nami ogledala številne nepremičnine na otoku. Ko sem se odločila za nakup, so pripravili vse (vključno s pogodbo, prevodom, davčno številko, registracijo elektrike/vode, ...), da sem naslednjič, ko sem bila na Hrvaškem, lahko podpisala kupoprodajno pogodbo. Oba sta bila medtem vedno dosegljiva po telefonu ali e-pošti za vprašanja ter hitro in kompetentno pomagala.

Čutila sem, da imam vedno njihovo podporo in se že veselim nadaljnjega sodelovanja pri morebitnem najemu nepremičnine.

Najlepša hvala, Julio in Marija! Ne bi si mogla želeti boljših in prijetnejših nepremičninskih posrednikov!

Marianne

 
Ano in Julio poznamo in z njima sodelujemo že vrsto let. Odlično so nas podprli pri nakupu dveh vil na otoku Krku in bili smo tako zadovoljni, da smo v sodelovanju z njimi in njihovimi partnerji kupili še eno zemljišče, kjer gradimo tri hiše.

Dobro so nam svetovali, rešili vse birokratske težave pri nakupu nepremičnine in našo vilo pripravili za najem, še naprej pa nam pomagajo pri rezervacijah in vzdrževanju ter vedno poskrbijo, da je bivanje gostov v vili prijetno. Vedno so na voljo in pripravljeni pomagati in prav zaradi takšne podpore uspešno brez težav oddajamo svoje vile.

Oba sta izjemno zanesljivi osebi, ki ju z veseljem priporočamo. Julio nam pomaga tudi pri nadzoru gradbenih del na naši parceli, kar je za nas zelo pomembno, saj kljub temu, da ne moremo biti na gradbišču, vemo, da imamo osebo, ki ji lahko zaupamo.

Antun Spajić i Saša Jakić

 
Vsekakor ni bilo naključje, da sem imel tako srečo.

Z Julio smo stopili v stik med našimi počitnicami leta 2021.

Na našo srečo je bil simpatičen in resen.

Njegov najboljši prvi predlog je bil, da naju spakira v avto in odpelje čez otok do nepremičnin, ki so bile blizu najinim zamislim.

In našli smo, kar smo iskali.

Lepa hiša v gradnji.

O vseh nadaljnjih podrobnostih smo se pogovorili z Juliom in prodajalcem in ob tej priložnosti se jim lahko zahvalimo za resno poslovanje.

Super čas, druženje z vseh strani.

Julio nam je vedno pomagal pri vseh potrebnih birokratskih postopkih in to počne še naprej.

Česar zaradi oddaljenosti ne zmoremo, namesto nas zanesljivo opravi Julio in njegova ekipa.

Za opremljanje hiše je priporočil najboljše mojstre.

Ob tej priložnosti se vsakemu izmed njih iskreno zahvaljujemo.

Z dokončanjem hiše smo spoznali Julijevo ekipo.

Ana in Marija poskrbita, da je hiša popolnoma opremljena za goste in kasnejši najem.

Z vso birokracijo in posli, povezanimi z gradnjo hiše, je Juliu uspelo, da se počutiš, kot da imaš vedno prijatelja ob sebi.

Resnost, strokovnost in človečnost v eni osebi.

Veseli nas, da Julio prevzema tudi gospodinjstvo, najem in sprejem naših gostov.

Vemo, da se bodo gostje z veseljem vračali ;-)

Monika in Werner